Vanuit Zoetermeer verzorgen wij bestratingen

Als vakbekwame en ervaren hovenier in de regio Zoetermeer verzorgt JVG Bestratingen & Tuinaanleg al uw gewenste bestratingen. U kunt ons inschakelen voor alle (sier)bestratingen, zoals een terras of een looppad, maar ook voor opritten kunt u vertrouwen op onze expertise. Een oprit vraagt om een goede fundering vanwege de belasting, daarom besteden wij veel aandacht aan een juiste ondergrond. Door middel van het aanbrengen van repak (gebroken puin) met daarop een laag zand wordt spoorvorming voorkomen.

In tuinen en groenvoorzieningen brengen wij onder andere betontegels aan. Keramiek tegels zijn hoogwaardige tegels, die kleur- en slijtvaste eigenschappen hebben. Met deze tegels wordt ook mosvorming voorkomen, waardoor deze tegels minder onderhoud vragen dan andere steensoorten.

Met natuursteen krijgt u een prachtig product in uw bezit. Doordat deze in miljoenen jaren door de natuur gevormd is tot een grillige steen, is geen enkel exemplaar hetzelfde. Een uniek resultaat wordt bereikt met deze steensoort.

Uiteraard brengen wij ook alle andere bestratingen aan, zoals klinkers. Bij het aanbrengen van de (sier)bestrating wordt ook veel aandacht besteed aan een degelijke fundering. Hiermee kunnen vervelende problemen als het wegspoelen van zand voorkomen. Door een zorgvuldige opsluiting van de fundering wordt een degelijke en duurzame bestrating gerealiseerd.

JvG Bestratingen & tuinaanleg, aanleg van bestrating
JvG Bestratingen & tuinaanleg, bestrating

Verschillende legpatronen en combinaties van stenen mogelijk

Bestratingen vragen om een gedegen vakkennis, met een ervaring van bijna 13 jaar kennen wij alle kneepjes van het vak en beheersen alle denkbare legpatronen. Hierdoor kunnen wij de stenen in bijna elk gewenst motief leggen. Uw smaak en uw wensen zijn hierin bepalend. Wij luisteren hier goed naar en adviseren u over de mogelijkheden en eventuele onmogelijkheden. Een apart effect kan ook bereikt worden met een combinatie van verschillende steensoorten.

Welk doel u ook voor ogen heeft met uw (sier)bestrating, u kunt altijd vertrouwen op onze expertise en enthousiasme. Elk project beschouwen wij als een nieuwe uitdaging en het woord ‘nee’ qua mogelijkheden komt zelden in ons woordenboek voor. Inmiddels mogen wij een tevreden klantenkring in de regio tot onze vaste klanten rekenen, maar hebben altijd voldoende capaciteit voor nieuwe opdrachten.

Voor veel tevreden klanten hebben wij de bestratingen aangelegd

Bent u dus op zoek naar een bedrijf dat zijn sporen in de loop der tijd ruimschoots heeft verdiend en wilt u voor uw project een concurrerend tarief betalen? Dan ligt de keuze voor ons voor de hand.

Graag staan wij u te woord om u te adviseren over de mogelijkheden, wilt u zich een nog beter beeld vormen van de diverse oplossingen, dan verwijzen wij u graag naar onze leverancier. Hierdoor krijgt u nog een beter beeld van welke steen wij voor u kunnen gebruiken. Neem direct contact op, wij helpen u graag verder op weg naar een degelijke, duurzame en fraaie bestrating.

Kies voor kwaliteit en neem contact op

Bent u dus op zoek naar een bedrijf dat zijn sporen in de loop der tijd ruimschoots heeft verdiend en wilt u voor uw project een concurrerend tarief betalen?

Dan ligt de keuze voor ons voor de hand.

Ons Werk

JvG Bestratingen & tuinaanleg

Tot onze hovenierswerkzaamheden behoren professionele tuinontwerpen en de aanleg en het onderhoud van tuinen. Ook verzorgen wij het benodigde grondwerk om een solide basis te vormen voor aan te leggen (sier)bestrating.

U kunt kiezen uit standaard uitvoeringen, maar ook kunnen wij hierin maatwerk voor u verzorgen.

 

Contact

Mercuriusweg 7 E,
2741 TB Waddinxveen

0641305670

info@jvgbestratingen.nl

 

Social media