Schuttingen in de regio Zoetermeer

Met een ervaring van ruim dertien jaar verzorgt JVG Bestratingen & Tuinaanleg een breed pakket aan diensten, onder andere op het gebied van schuttingzetten. Ons werkgebied als hovenier strekt uit in een regio van ongeveer 30 km rondom Zoetermeer.

Bij alle schuttingen die wij plaatsen, maken wij gebruik van kwalitatief hoogstaand hout. Alle houtsoorten zijn duurzaam en beschikken over het FSC keurmerk.

Als opdrachtgever kunt u kiezen uit tropisch hardhout. In ons assortiment voeren wij bijvoorbeeld schuttinghout van massief Bankirai hout. Ook kunt u opteren voor Europese houtsoorten. Wij bevelen het sterke hout van de Douglas spar of geïmpregneerd grenen aan.

Alle schuttingdelen worden gemonteerd met C en L beslag van roestvrij staal. Ook alle andere gebruikte materialen, zoals de schroeven zijn van RVS. De schuttingdelen worden aangebracht tussen palen van het zeer robuuste Azobé hardhout.

JvG Bestratingen & tuinaanleg, schutting
JvG Bestratingen & tuinaanleg, schutting en bestrating

Schuttingen op maat gemaakt

De schuttingen worden in onze eigen werkplaats en in eigen beheer vervaardigd en volledig op maat gemaakt. Aan de afmetingen zijn geen beperkingen, alles is mogelijk en bespreekbaar, rekening houdend met uw wensen en behoeften en het beschikbare budget. Wij kunnen de schuttingen leveren en plaatsen tegen een concurrerend tarief, zonder daarbij afbreuk te doen aan de uitstekende kwaliteit die wij als maatstaf hanteren.

Poortdeuren

Ook kunnen wij uw Van Gils poortdeuren integreren in de schuttingen. Met een degelijke schutting zorgt u voor de gewenste privacy en in combinatie met een solide poortdeur vermindert u het inbraakgevaar aanzienlijk.

Met een schutting, gefabriceerd en aangebracht door JVG Bestratingen & Tuinaanleg verzekert u zich van een product, wat nog echt door vaklieden is geproduceerd. Het aloude vakmanschap blijkt uit de uitstekende kwaliteit van de schuttingen en de toepassing van  materialen, die in de praktijk blijk hebben gegeven van een prima duurzaamheid en betrouwbaarheid.

Doordat wij de volledige productie in eigen beheer kunnen houden en ook de plaatsing verzorgen, heeft u nooit te maken met een wirwar van contactpersonen. U heeft altijd maar te maken met één aanspreekpunt, wat de voortgang van een project ten goede komt en een duidelijke communicatie tussen de opdrachtgever en ons soepel doet verlopen.

Kies voor kwaliteit en neem contact op

Bent u als particulier, bedrijf of overheid dus op zoek naar een betrouwbare erfafscheiding?

Zoekt u dan niet verder, u heeft JVG Bestratingen & Tuinaanleg tenslotte al gevonden. Neemt u vandaag nog contact op voor meer informatie en/of een vrijblijvende offerte. Wij zien elk project als een uitdaging en gaan graag enthousiast voor u aan de slag!

Ons Werk

JvG Bestratingen & tuinaanleg

Tot onze hovenierswerkzaamheden behoren professionele tuinontwerpen en de aanleg en het onderhoud van tuinen. Ook verzorgen wij het benodigde grondwerk om een solide basis te vormen voor aan te leggen (sier)bestrating.

U kunt kiezen uit standaard uitvoeringen, maar ook kunnen wij hierin maatwerk voor u verzorgen.

 

Contact

Mercuriusweg 7 E,
2741 TB Waddinxveen

0641305670

info@jvgbestratingen.nl

 

Social media