Tuinaanleg in de regio Zoetermeer

Voor tuinaanleg in de ruimste zin van het woord bent u in de omgeving van Zoetermeer aan het juiste adres bij hovenier JVG Bestratingen & Tuinaanleg.

Tuinaanleg begint met het juist in kaart brengen van hoe de tuin ontworpen wordt. Hiervoor zijn er twee mogelijkheden, namelijk een gedetailleerd tuinontwerp door middel van een professionele schets, die voornamelijk wordt toegepast bij minder grote tuinen. Ingeval van grotere projecten kan een 3D computerontwerp ingezet worden. In beide gevallen wordt het eindresultaat visueel voor de opdrachtgever.

Aan de hand van het tuinontwerp wordt een beplantingsplan samengesteld, waardoor de tuin in alle seizoenen zijn pracht zal vertonen. Hierin zijn wij dankzij een ruime ervaring zeer creatief.

JvG Bestratingen & tuinaanleg, tuinaanleg met schutting
JvG Bestratingen & tuinaanleg, vlonder
JvG Bestratingen & tuinaanleg, tuinaanleg met schutting en bestrating

(Sier)bestrating

Om uw tuin begaanbaar te maken en de mogelijk te geven om te recreëren leggen wij graag de (sier)bestrating voor u aan en heeft u graag een gazon, dan verzorgen wij dit voor u. Ook bestaat de mogelijkheid om te kiezen voor het onderhoudsarme kunstgras, wat tegenwoordig bijna niet meer te onderscheiden is van echt gras.

Niet alleen realiseren wij nieuwe tuinen, maar ook kunt u ons inschakelen voor een complete tuinrenovatie. Hiervoor beschikken wij over het juiste materieel.

Tot ons dienstenpakket behoort ook het plaatsen van vlonders.

Houtbouw

Om de aankleding van uw tuin compleet te kunnen verzorgen, zijn wij een samenwerking aangegaan met KVG Houtbouw.

Zoekt u een kwalitatief hoogstaande schuur voor opslag van uw goederen, om zo meer ruimte te krijgen? Dan kunnen wij een schuur op maat leveren en plaatsen. Ook voor kapschuren kunt u bij ons terecht. 

Wilt u zich beschermen tegen weersinvloeden, kiest u dan voor een overkapping.

Een tuinhuis is ook een optie om heerlijk in de eigen tuin te recreëren, wij plaatsen voor u een compleet tuinhuis, volledig afgestemd op de uw wensen en behoeften. Wij leggen de gewenste vloer, verzorgen de dakbedekking en kunnen verder alle benodigdheden voor een aangenaam verblijf in uw buitenkamer voor u verzorgen.

Schuttingen zetten

Om uw privacy te waarborgen bieden wij u schuttingen van uitstekende kwaliteit, naar keuze samengesteld uit tropisch hardhout of Europese houtsoorten, zoals hout van de Douglas spar of geïmpregneerd grenenhout.

Wij hechten zeer veel waarde aan het milieu, daarom kiezen wij voor houtsoorten, die het predikaat duurzaam verdienen. Wij verwerken alleen houtsoorten die FSC gekeurd zijn.

Uw hovenier staat graag voor u klaar in een radius van ongeveer 30 kilometer rond Zoetermeer. Belt of mailt u ons direct, zodat wij u kunnen informeren over wat wij voor u kunnen betekenen. Ook sturen wij u graag een vrijblijvende en duidelijke offerte toe.

Ons Werk

JvG Bestratingen & tuinaanleg

Tot onze hovenierswerkzaamheden behoren professionele tuinontwerpen en de aanleg en het onderhoud van tuinen. Ook verzorgen wij het benodigde grondwerk om een solide basis te vormen voor aan te leggen (sier)bestrating.

U kunt kiezen uit standaard uitvoeringen, maar ook kunnen wij hierin maatwerk voor u verzorgen.

 

Contact

Mercuriusweg 7 E,
2741 TB Waddinxveen

0641305670

info@jvgbestratingen.nl

 

Social media