Hoveniersbedrijf Gouda

JVG Bestratingen & Tuinaanleg verzorgt vanuit Gouda landelijk een breed pakket aan hoveniersdiensten. Wij hebben een ruime ervaring in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen. Daarnaast verzorgen wij voor de klanten vanuit Gouda het grondwerk, het aanleggen van (sier)bestratingen, aanbouwen en uitbouwen en het plaatsen van tuinhuizen en erfafscheidingen zoals schuttingen. Doordat wij een efficiënte bedrijfsvoering hebben en het complete pakket aan hoveniersdiensten in eigen beheer kunnen uitvoeren, kunnen wij een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding bieden. Om uw project goed te kunnen inschatten komen wij altijd eerst langs op locatie, dit bezoek is geheel kosteloos en bedoeld om uw wensen en de plaatselijke mogelijkheden te inventariseren. Hierbij houden wij rekening met het beschikbare budget en presenteren u een vrijblijvende offerte, gebaseerd op een professioneel plan van aanpak.

Een deskundig tuinontwerp vormt de basis voor een succesvolle tuin, door onze ervaring houden wij ook rekening met factoren, zoals de ligging van de tuin. Een foutief geplante boom kan bijvoorbeeld in de toekomst alle zon in de tuin wegnemen, daarom kunt u een tuinontwerp het beste aan een professional overlaten, dit soort vergissingen zult u bij ons niet meemaken.

JvG Bestratingen & tuinaanleg, schutting
JvG Bestratingen & tuinaanleg, schutting en bestrating
JvG Bestratingen & tuinaanleg, schutting en bestrating

Het ontwerp en aanleg van uw ideale tuin

Door vele mensen wordt een tuin tegenwoordig vaak gezien als een buitenkamer, waar het goed recreëren is en een ideale plaats vormt voor sociale ontmoetingen. Om dit mogelijk te maken verzorgt JVG Bestratingen & Tuinaanleg Gouda de (sier)bestrating. (sier)bestrating is tegenwoordig verkrijgbaar in allerlei uitvoeringen, variërend van grillige natuursteen tot handgebakken klinkers en kinderkopjes. Wilt u een tuin met een klassieke uitstraling of juist een moderne of onderhoudsarme tuin, dan kunnen wij u goed adviseren over de toepassing van diverse steensoorten, geheel gelegd volgens uw wensen en in alle mogelijke legpatronen. Heeft u afwijkende wensen dan is veel mogelijk en bespreekbaar.

De basis voor een duurzame en solide (sier)bestrating is een goede fundering, deze moet bijvoorbeeld weerstand kunnen bieden aan stevige regenbuien. Doordat wij een gedegen kennis hebben van de benodigde materialen en werkwijzen kan JVG Bestratingen Gouda dit vakkundig voor u verzorgen om problemen in de toekomst te voorkomen. Bij de aanleg van uw (sier)bestrating zorgen wij voor de aanvoer van alle materialen en voeren het overbodige materiaal voor u af.

Wilt u een nieuwe tuin laten ontwerpen en aanleggen in geval van nieuwbouwprojecten of een bestaande tuin geheel of gedeeltelijk laten renoveren, inclusief alle eventuele bijkomende werkzaamheden zoals het plaatsen van schuttingen, het aanleggen van vijvers of het plaatsen van overkappingen, veranda's, priëlen schuren dan kunnen wij het project van A tot Z voor u uitvoeren, hierdoor heeft u slechts één aanspreekpunt, waardoor er altijd sprake is van een heldere en transparante communicatie. U kunt hierbij kiezen uit standaard uitvoeringen, maar ook kan JVG Bestratingen & Tuinaanleg Gouda maatwerk leveren.

Neemt u voor nadere informatie en/of een vrijblijvende offerte contact met ons op per e-mail of telefoon, wij informeren u graag over alle mogelijkheden.

Kies voor kwaliteit en neem contact op

Bent u als particulier, bedrijf of overheid dus op zoek naar een betrouwbare erfafscheiding?

Zoekt u dan niet verder, u heeft JVG bestratingen & Tuinaanleg tenslotte al gevonden. Neemt u vandaag nog contact op voor meer informatie en/of een vrijblijvende offerte. Wij zien elk project als een uitdaging en gaan graag enthousiast voor u aan de slag!

JvG Bestratingen & tuinaanleg

Tot onze hovenierswerkzaamheden behoren professionele tuinontwerpen en de aanleg en het onderhoud van tuinen. Ook verzorgen wij het benodigde grondwerk om een solide basis te vormen voor aan te leggen (sier)bestrating.

U kunt kiezen uit standaard uitvoeringen, maar ook kunnen wij hierin maatwerk voor u verzorgen.

 

Contact

Mercuriusweg 7 E,
2741 TB Waddinxveen

0641305670

info@jvgbestratingen.nl

 

Social media